zondag 8 november 2009

onze vlucht terug

TP 152 G 10NOV RECLIS HK27 23.50 - 10.25 Y-G
TP 614 G 11NOV LISBRU HK27 14.25 - 18.15-3 Y-G

3 opmerkingen:

  1. Hoi Fienemie,
    amai... denk wel dat je een fantastische, boeiende, maar supervermoeiende (en emotionele)en vooral overgetelijke reis meemaakt. Ik ben hééééél erg benieuwd en kijk er al naar uit om je terug te zien, je verhalen te aanhoren en je foto's te bewonderen. En idd eens je op dat vliegtuig zit, wil je maar 1 ding, zo snel mogelijk thuis zijn. Geniet nog van de laatste dagen en hopelijk een vlotte terugvlucht.
    Dikke X
    Je meter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Trijn.


    Wat een boeiende reis hebben jullie! Onze tijd zal niet voorbij zijn gevlogen zoals die van jou, maar toch: ook hier was alles 'goedgevuld'. Wat zullen we blij zijn je thuis te hebben!!!!!

    Lieve Trijn, ik kijk er naar uit om je terug te zien, vooral dan om 'gulzig' naar je verhalen te luisteren. Maar je kent me een beetje he? Ik was vergeten dat ik woensdag in Nederland moet zijn, kan je dus niet mee komen halen in Zaventem, maar kom wel zo snel ik kan naar huis 's avonds.

    In afwachting daarvan mag jij thuis in je slaapkamer al eens op zoek gaan naar 'het verschil' :-)

    Hvj. Geniet van de laatste momenten Brazilië. Tot gauw, tot gauw!

    Daag! Papa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hej pieter!

    Kben van gisteren terug van weekendje ardennen, dus lees nu jullie berichtjes. Spelen met de kindjes en afscheid nemen, tkwam nog is allemaal terug. Het afscheid nemen is idd zwaar. Kheb al fotos van jullie gezien op facebook van ruthy en reverton, er zijn mooie bij! Hopelijk hebt ge de laatste dagen kunnen genieten van de sterrenhemel en de zonsopgang.
    Ge zult dit niet meer lezen in brasil, ma mss erna. Goeie vlucht en tot een van de dagen mss!
    X
    Liesbeth.

    BeantwoordenVerwijderen